BOOSTERS

Heb je behoefte aan tijd en ruimte om te kijken naar waar je naar toe wilt met jouw bedrijf? Of weet je precies waar je naar toe wilt maar nog niet precies hoe daar te komen?

Dan is een Booster-dag echt iets voor jou. We starten de dag altijd bij jouzelf: wat kost en geeft je op dit moment energie? Van daaruit gaan we in een snelkookpan-aanpak aan de slag met jouw bedrijf.

DIT HEB JE NA AFLOOP VAN DE BOOSTER:

 Inzicht in hoe je met energie kunt ondernemen.

 Inzicht in jouw ideale klant en welke uitdagingen hij heeft.

 Aanscherping van jouw aanbod en prijzen.

 Booster roadmap: een concreet plan waarin je focust op de mijlpalen en activiteiten voor het komende jaar: zowel persoonlijk als voor je bedrijf.

 Een besluit over de eerste stap naar next leven ondernemen.

Tijdens de Booster je bedrijf dag werk je aan je bedrijf in een kleine groep van gelijkgestemden. Wil je liever 1-op-1 samen werken, dan kan dat natuurlijk ook.

Na de Booster je bedrijf-dag plannen we nog een update-gesprek: een skype gesprek als stok achter de deur. Zo bewaken we samen jouw doelen en stappen die je gaat zetten.

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Deze dag heeft ons rust en ruimte gebracht. Ons hoofd zat helemaal vol en we waren het even een beetje kwijt. Door de aanpak van Andrea konden we weer terug naar de basis van onze missie en de ideale klant. We zijn bewust gaan snoeien: meer focus en plezier aanbrengen. Een super waardevolle dag!

Wieteke Hassing & Mignon van Ophuizen – Artisjok & Olijfje

“De Boosterdag heeft mij concreet geholpen in het aanscherpen van mijn ideale klant en aanbod. Ik vond het een hele nuttige en leuke dag. Een aanrader voor elke groeiende ondernemer”.

Ellen Westerhoudt – De Talentversneller

Ik heb Andrea ervaren als een energiek, enthousiast persoon die met haar kennis, kunde en ontzettende drive je in je kracht zet”

Meta Redeker – Meta Mas

Benieuwd naar wat een Booster voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis skype-gesprek.

AFSPRAAK MAKEN

Ja,ik wil met Andrea sparren om te bespreken of een Booster Bedrijfs Dagvoor mij is

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Opmerkingen


Ik neem binnen 48 uur contact met je op via de mail met 3 opties in mijn agenda om een korte bel- of Skype afspraak in te plannen!

You have Successfully Subscribed!